SOL SABİT
SAĞ SABİT
İstanbul
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2437.8
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64574.34$

TOP GUN MAVERICK | Türkçe Dublajlı İkinci Fragman

Tom Cruise’un 1986 klasiğinin devamı niteliğindeki, Paramount’un “Top Gun: Maverick” filmi, Coronavirüsün yayılmasını durdurmak için sinemaların kapanması ve belirsizlik nedeniyle vizyon tarihini erteledi. İlk plan olan 24 Haziran yerine, Top Gun: Maverick, 23 Aralık 2020'de vizyonda olacak.

Paramount, geçen ay ertelenen “A Quiet Place 2”nin de 4 Eylül 2020 tarihinde gösterimde olacağını açıkladı. Sony kısa süre önce “Morbius” ve “Ghostbusters: After Life” dahil olmak üzere yaz listesinin çoğunu erteledi. Son haftalarda, Warner Bros., “Wonder Woman 1984” ve “In the Heights" tarihlerini değiştirdi, Universal, “Minions: Rise of Gru” ve “Fast and Furious 9”ı erteledi.

Disney de “Black Widow” ve “Mulan”ı ertelediğini duyurmuştu. Ertelenen tüm filmlere buradan göz atabilirsiniz “Top Gun: Maverick”in maliyeti 150 milyon doların üzerindeydi, bu yüzden Paramount kar elde etmek için büyük bilet satışlarına güveniyor. Gecikme, Paramount'a büyük bir küresel pazarlama kampanyası başlatmak için daha fazla zaman verecek. “Top Gun: Maverick” yaz çıkış tarihini korumaya çalışsaydı bu daha zor olabilirdi. Çünkü, Avrupa'da Coronavirüs vakası İtalya'yı vurduğunda prodüksiyon zaten gecikmişti.

İlk filmden 30 yıl sonra Cruise, “Top Gun: Maverick” te Pete “Maverick” Mitchell rolünü tekrar canlandırıyor. Devam filminde Cruise, Top Gun mezunlarını özel bir görev için eğitmek üzere okula geri dönüyor. Val Kilmer, Maverick’in rakibi Iceman rolünü yeniden üstlenirken, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm ve Glen Powell oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Son Eklenen Videolar