SOL SABİT
SAĞ SABİT
İstanbul
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.23
  • EURO
    34.66
  • ALTIN
    2396.3
  • BIST
    10257.76
  • BTC
    61413.3$

Tanya Kilitkayalı'nın restoranı Epic Burger

Tanya Kilitkayalı'nın restoranı Epic Burger
MasterChef Türkiye Yarışmada Kıbrıs'ın ve Türkiye'nin özgün tatlarını modern sunumlarla buluşturan Tanya, bir diğer eski yarışmacı Uğur Yılmaz Deniz ile birlikte Epic Burger adlı yeni fast food hamburger restoranı açtı.
HEPİ HABER ÖZET ALTI

MasterChef Türkiye'nin tanınan Kıbrıslı Türk yarışmacısı Tanya Kilitkayalı, hem gastronomi alanındaki yetenekleri hem de özgün tarifleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yarışmaya katılan 26 yaşındaki Tanya Kilitkayalı, Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunu bir öğretim görevlisi olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda çocukluğundan beri ailesine ait olan Kilitkaya Köyü'ndeki Garavolli Cafe ve Bar mutfağında yöresel tatları hazırlayarak büyüdü.

Tanya Kilitkayalı'nın MasterChef serüveni, Kıbrıslı Türk yarışmacının lezzet yolculuğunu ve mutfak tutkusunu daha geniş bir platformda sergileme fırsatını sunuyor. Hem akademik kariyerini hem de mutfak becerilerini bir araya getiren Kilitkayalı, yarışmada özellikle yerel tatları modern dokunuşlarla harmanlayarak fark yaratıyor.

Doğu Akdeniz Üniversitesi'ndeki eğitimi ve ailesinin işletmesinde edindiği deneyim, Tanya Kilitkayalı'nın mutfakta güçlü bir vizyona sahip olmasına katkı sağladı. Kıbrıs mutfağının zengin ve çeşitli malzemelerini kullanarak yaratıcı tarifler geliştiren yarışmacı, geleneksel lezzetleri modern sunumlarla buluşturuyor.

Tanya Kilitkayalı, MasterChef Türkiye sahnesinde hem Kıbrıs'ın hem de Türkiye'nin özgün tatlarını yansıtan yaratıcı tabaklar sunmaya devam ediyor. Yarışmada gösterdiği performans ve mutfakta sergilediği yetenekler ile dikkatleri üzerine çeken Kıbrıslı Türk yarışmacı, gastronomi dünyasındaki adını daha da duyurmayı hedefliyor.

Epic Burger adlı yeni fast food hamburger restoranının açılışı ise MasterChef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı ile ünlü şef Uğur Yılmaz Deniz tarafından gerçekleştirildi. 6 Mayıs Cumartesi günü kapılarını müşterilere açan restoran, özellikle hamburger konseptine getirdiği özgün tatlarla dikkat çekiyor. İşletme sahipleri, hamburgerlerin sıradanın dışında ve özel tatlarla sunulduğunu vurgulayarak, gastronomi dünyasında fark yaratmayı amaçladıklarını belirtiyorlar.

Epic Burger'ın açılışında işletme sahipleri Tanya Kilitkayalı ve Uğur Yılmaz Deniz'in yanı sıra İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve Dipkarpaz eski Belediye Başkanı Suphi Coşkun da yer aldı. Restoranın açılışında yapılan konuşmalarda, bölgeye katkı sağlayacak yeni işletmeye ve yenilikçi yaklaşımlarına vurgu yapıldı.

Epic Burger, ilerleyen dönemlerde menüsüne yeni ürünler eklemeyi ve daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Bu yeni fast food restoranı, MasterChef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı'nın mutfak tutkusunu ve yaratıcılığını da destekleyen önemli bir girişim olarak dikkat çekiyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.