SOL SABİT
SAĞ SABİT
İstanbul
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62863.733$

Aquaman ve Kayıp Krallık Filminin İlk Fragmanı Yayınladı!

Aquaman ve Kayıp Krallık Filminin İlk Fragmanı Yayınladı!
Tüm zamanların en çok hasılat yapan DC filminin devam filmi ”Aquaman ve Kayıp Krallık”la geri dönüyor.  Başrollerinde Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman’ın yer aldığı filmin ilk fragmanı ve posteri yayınlandı. 
HEPİ HABER ÖZET ALTI

Tüm zamanların en çok hasılat yapan DC filminin devam filmi ”Aquaman ve Kayıp Krallık”la geri dönüyor.  Başrollerinde Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman’ın yer aldığı filmin ilk fragmanı ve posteri yayınlandı. 

Macera ve aksiyon tutkunlarının heyecanla beklediği “Aquaman and the Lost Kingdom / Aquaman ve Kayıp Krallık”, 22 Aralık tarihinde vizyona girecek.

Tüm zamanların en çok hasılat yapan DC filmi “Aquaman”, ilk filmde yer alan tüm başrol oyuncularıyla geri dönüyor!

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis’in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman’in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Orijinal filmin kadrosundaki tüm başrol oyuncuları rollerine geri döndüler: Artık hem Atlantis Kralı hem de yeni baba olmuş biri olarak görevlerini dengeleyen Arthur Curry/Aquaman rolündeki Jason Momoa; Aquaman’in üvey kardeşi ve düşmanı olan ama şimdi gönülsüz de olsa onun müttefiki olarak yeni bir görev üstlenmek zorunda kalan Orm rolündeki Patrick Wilson; Atlantis’in Kraliçesi ve tahtın varisinin annesi Mera rolünde Amber Heard; Aquaman’i, ailesini ve Atlantis’i yok edip babasının intikamını almaya her zamankinden daha kararlı olan Black Manta rolünde Yahya Abdul-Mateen II; ve bir savaşçının kalbine sahip sert lider ve anne Atlanna rolünde Nicole Kidman. Ayrıca Kral Nereus rolündeki Dolph Lundgren ve Dr. Stephen Shin rolündeki Randall Park da yardımcı rollerini yeniden üstlendiler.

James Wan’ın yönettiği “Aquaman ve Kayıp Krallık”ın yapımcılığını Peter Safran, Wan ve Rob Cowan; uygulayıcı yapımcılığını ise Galen Vaisman ve Walter Hamada gerçekleşti.

Filmin, DC karakterlerine ve Paul Norris ile Mort Weisinger’ın yarattığı Aquaman’e dayanan hikayesini James Wan, David Leslie Johnson-McGoldrick, Jason Momoa ve Thomas Pa’a Sibbett kaleme aldı, David Leslie Johnson-McGoldrick senaryolaştırdı. 

Wan’ın kamera arkasındaki başarılı yaratıcı ekibi ilk filmdeki usta sanatçılardan oluşuyor: Görüntü yönetiminde Don Burgess (“The Conjuring 2”), yapım tasarımında Bill Brzeski (“Jumanji: The Next Level”), kurguda Kirk Morri (“Furious 7”) ve kostüm tasarımında Richard Sale (“Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, “Ready Player One”). Filmin müziklerini Rupert Gregson-Williams (“Wonder Woman”) besteledi. ”Aquaman ve Kayıp Krallık”ın müzik amirliğini Michelle Silverman (“Malignant”), görsel efektler amirliğini ise Nick Davis (“The Clash of the Titans” filmleri, “The Dark Knight”) üstlendi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.